13/10/2008

Homme on huvitav päev


Homme on huvitav päev. Kanaldaja Blossom Goodchild on ennustanud suure tulnukatelaeva saabumist. Laev pidavat jääma nähtavaks kolme päeva jooksul ja andvat tunnistust teistest, meie suhtes rahumeelsetest eluvormidest universumis. Kanaldaja olevat sidemetes Valguse Föderatsiooniga (The Federation of Light).

Kanaldaja blogi on siin. Teade laeva saabumisest on kirjutatud 1. augustil 2008.

Maailmas on tekkinud sellest teadaandest möödunud suhteliselt lühikese aja jooksul üsna palju üksteisele vastukäivaid suhtumisi kanaldaja teatesse. Ühed arvavad, et rohkete vikerkaarte nägemine ja maavärinate esinemine on kindlad viited, et sündmus - kohtumine - aset leiab. Teised süüdistavad kanaldajat sidemetes kurjade jõudude ja Saatana endaga. Kolmandad väidavad, et näiteks NASA jätvat ära 14. oktoobriks kavandatud kosmosestardi ja sõjavägi mitmes riigis olevat kõrgendatud valmisolekus. Paljud ootavad põksuvate südametega, kindlasti sama paljud lihtsalt naeravad selle ootuse üle...

Tavaliselt ei söanda kanaldajad nii lühikese eelajaga pakutavatest sündmustest ette teatada. Üsna selge on see, et kui midagi ei toimu, siis on langeb usk kanaldajatesse ja nende teadete tõeväärtusse kõvasti. Samas on alati võimalik sündmuse ärajäämist mitmeti põhjendada: laev läks rikki, ilmastik ei lubanud jne - ses mõttes on huvitav, missuguseid selgitusi ja vabandusi mittetoimumise kohta hakkab ringi liikuma.

Kui ... Siis...

6 comments:

  1. Huvitav, kas nad rahanduskriisi lahendavad ära, kui tulevad? Et siis on nagu Deus ex machina?

    ReplyDelete
  2. Küllap see tulemine ongi selles seoses rihitud :)

    ReplyDelete
  3. Kes see kanaldaja? Kas kana kummardaja?

    ReplyDelete
  4. Oi, anonüümne, küll Sa oled tark. Näha, et palju kanaliha söönud.

    ReplyDelete
  5. Tuleks süüvida sellesse lõiku: On this day that we appear, we ask you to listen only to your hearts and NOT to the words of those who shall be in great fear of losing their power.
    Arni muidugi ei mõista, et vägevad keda ta igapäevaselt orjab ja oma blogis sõimab, ongi selle rahanduskriisi esile kutsunud ;)
    Tasuks veel pöörata tähelepanu sellele lõigule: Each one of you has chosen to be here for this ascension. Choose now whether your human form will
    Seega siis maainimene ei pruugigi nende kohalolekut silmaga näha, kuid oma südames ta seda tunneb, kui suudab end orjusest vabaks lasta...

    ReplyDelete
  6. NASA lükkas tõesti ootamatult Atlantise missiooni edasi. Samas on youtubes-s rida NASA poolt tsenseeritud ja eemaldatud videosid, mis tõestavad, et tõesti 1960ndate lõpul kuul käidi, kuid kohati ka UFO-sid ja ehitisi kuul. Seepärast ongi kõik UFO-dega seonduv USA-s salastatud.

    ReplyDelete