14/09/2012

Kindle'i kasutegurist, rahast ja kahest blogijast


Hulk pilte ja mõned jututeemad ootavad blogissepanekut. Kui ma Kindle'i ja Angry Birdsi küljest lahti saan, siis varsti need siia jõuavad.

Kindle'iga on nii, et sedakaudu olen juba kolmveerand aastat palju huvitavat lugemist leidnud. Kui eestikeelseid (tasuta või odav)raamatuid on e-raamatute hulgas vähe, siis muu maailma mitmekesist lugemisvara vähemasti levinumates keeltes on nii palju, et mõnikord on raske otsustada, mida võtta, mida jätta.

Igatahes on mu Kindle end selle aja jooksul tasa teeninud, sest paberraamatutena poleks ma kõike loetut kinni maksta jõudnud. Seda enam, et mõni tööandja näib arvavat, et kui ta lepingu järgi oleks pidanud ammu tehtud töö eest näiteks juunis või juulis maksma, siis võib sellega vähemalt septembrisse viivitada. Vabakutselise mured - millegipärast peavad mõned tööandjad üsna loomulikuks, et töötegija oma lepingujärgset tasu kuude kaupa lunima peab.

Angry Birds vist pikemat tutvustust ei vaja, lõdvestuseks üpris hea teine.

Aga kuni järg jälle tõsisema kirjutamiseni jõuab, mis võib juhtuda juba homme, aga ka nädalate pärast, seniks panen siia mõned pildikesed Peipsiäärelt.

Esmalt muidugi selle postituse avapilt: sibulad oma tuntud headuses. Sel päeval maksid need 50 senti kilo.

Teine fotogi ei vaja pikka selgitust, sest "sügisetuul / raputab puul,/ küürutab kõveral kõrrel / kui sandike" - reisipäeva ainsa ja väga tugeva vihmasagara saime kaela Juhan Liivi kalmul.


Kolmandal fotol on lihtsalt südamlikud tervitused südamekestena (või hoopiski sibulakestena).


Uute blogikohtumisteni!

Peaaegu oleksin unustanud, et ka kahe toreda blogipidajaga sel Peipsiveere päeval kohtusin. Kogu reisipäeva juhtis ajakirjanik ja üldse väga mitmekülgsete teadmistega Toomas Jüriado, kes juba oma blogipäevikus Kolmenimemees ka sellest reisist natuke kirjutanud on.

Üks kena inimene tegi hoolega pilte ja kirjutas nähtu ja kuuldu kohta märkmeid. Küsisin temalt, kelle jaoks, ja ta vastas, et blogi jaoks. Tuli välja, et olen tema blogi püsilugeja - Maarit Maria kirjutab huvitavalt Eestimaa mõisatest, kirikutest, linnustest ja muust põnevast blogis Estonian Manor Houses.

1 comment:

  1. Täienduseks: Juhan Liivi kalmu obeliski on teinud kujur V. Mellik 1924. a.

    ReplyDelete